page_banner

Warta Industri

Warta Industri

  • Teknis Brosur Video

    Rincian Layar Teknis Brosur Video: Ukuran layar 2,4 "layar: résolusi 48x36mm: 320x240 Rasio Aspet: 4: 3 Meh kabeh wong bakal seneng nonton video tinimbang maca teks. Kita ngasilake musik ...
    Waca liyane
  • Pandhuan Desain Brosur Video LCD

    Pandhuan Desain Brosur Video LCD Lansekap: kanggo 2,4 ", 2,8", 4.3 ", 5", 7 "Ukuran A5 Potret: kanggo 2,4", 2,8 ", 4.3" & 5 "Ukuran A5 utawa ukuran A4. Kanggo 2.4" ...
    Waca liyane
  • Brosur video ndadekake jagad iki minangka media pemasaran generasi paling anyar

    Minangka generasi anyar produk promosi video elektronik, brosur video wis micu revolusi pariwara anyar ing pirang-pirang wilayah ing jagad iki pas mlebu pasar. Kanthi konsep desain pelanggan sing unik, percetakan tampilan sing apik banget lan ...
    Waca liyane