page_banner

produk

Charger Nirkabel Mobil Cepat 10W Kanggo iPhone 8 Plus XR XS Max X Qi Nirkabel Car Car nyekel Charger Kanggo Samsung Galaxy S10 Plus S10

katrangan cekak:

    • [Ngisi daya + navigasi otomatis]: Desain prabawa elektromagnetik, sampeyan mung kudu nyelehake telpon, bakal diisi kanthi otomatis. Bakal dikunci kanthi ngeculake kanthi tangan siji.
    • [Aman lan cerdas kanggo ngisi daya kanthi cepet]: Ora wedi ngrusak telpon. Koil gedhe tembaga-inti kualitas nawakake tenaga tanpa gangguan ing dalan sing nabrak.
    • [Perlindhungan multi-fungsi kanthi aman]: Proteksi suhu dhuwur, Proteksi voltase, proteksi medan elektromagnetik, Proteksi listrik, Proteksi sirkuit cendhak, Proteksi over-charge, Proteksi over-charge, Proteksi arus listrik

    • [Kualitas tinggi, terus dikepengini]: Struktur segitiga interior dianyari kanggo nyedhiyakake hubungan sing mulus kanthi kahanan macet. Sanajan dalane ala, ora guncang. Bunder munggah lan mudhun, kiwa lan tengen, ngarep lan mburi, ngunci smartphone tenan.

Detail Produk

Tag Produk

  • Spesifikasi:

    • Jinis: Fast Car Qi Wireless Charger Wireless

    • Sertifikasi Kualitas: RoHS, CCC, CE, FCC

    • Dhukungan Teknologi Pangisi daya Cepet: QC2.0 / AC3.0

    • Gaya: Charger Charger Wireless 10W QI

    • Cocog kanggo: 4,0 inci ~ 6.5 inci Ponsel Kanthi Fungsi Ngisi daya Nirkabel

    • Instalasi: Air Vent Mount / Air Outlet Mount

    • Input: 12-24V / 2.4A

    • Saiki output: 5V 2A / 9V 1.7A

    • Bahan: PC (ABS) + Paduan Aluminium
    • Werna: Ireng, putih

    Fitur:

    • [Ngisi daya + navigasi otomatis]: Desain prabawa elektromagnetik, sampeyan mung kudu nyelehake telpon, bakal diisi kanthi otomatis. Bakal dikunci kanthi ngeculake kanthi tangan siji.

    • [Aman lan cerdas kanggo ngisi daya kanthi cepet]: Ora wedi ngrusak telpon. Koil gedhe tembaga-inti kualitas nawakake tenaga tanpa gangguan ing dalan sing nabrak.

    • [Perlindhungan multi-fungsi kanthi aman]: Proteksi suhu dhuwur, Proteksi voltase, proteksi medan elektromagnetik, Proteksi listrik, Proteksi sirkuit cendhak, Proteksi over-charge, Proteksi over-charge, Proteksi arus listrik

    • [Kualitas tinggi, terus dikepengini]: Struktur segitiga interior dianyari kanggo nyedhiyakake hubungan sing mulus kanthi kahanan macet. Sanajan dalane ala, ora guncang. Bunder munggah lan mudhun, kiwa lan tengen, ngarep lan mburi, ngunci smartphone tenan.

    •  

Kita njamin saben piranti bakal dites kanthi ketat sadurunge dikirim, SO aProduk KEPHE bisa njamin kualitas 100% sadurunge dikirim

【Instalasi Gampang】: Nyedhiyakake rong cara kanggo ndandani pangisi daya mobil nirkabel ing ventilasi mobil. Pivot gabungan bal kanggo macem-macem posisi optimal, gampang telpon sampeyan madhep driver supaya bisa ndeleng sing luwih apik.
【Operasi Siji Tangan】: Operasi tangan siji sing gampang karo desain clamping otomatis - Kunci kanthi gravitasi kanthi otomatis kanthi nyelehake ponsel menyang gunung, nalika kanthi otomatis diluncurake kanthi ilang gravitasi sawise telpon dijupuk. Rasakake pengalaman ndeleng kanthi gampang lan ngisi daya nirkabel sajrone sak detik, minimalake bebaya nyopir ing lelungan.
[Kompatibilitas lan Garansi】 Cocog kanggo ponsel antarane 4-6.5 inci, Kompatibel karo iphone X / 8/8 plus / Xs / Xs Max / XR, Samsung Galaxy S10 / S10 Plus / S9 / S9 Plus / S8 / S8plus / S7 / S7 edge / S6 edge plus / Cathetan 5 piranti seri lan ponsel Qi-En aktif liyane.
Spesifikasi:
Werna: Ireng
Standar ngisi daya nirkabel: Standar nirkabel Qi
Input:   9V / 1.3A utawa 5V / 1.5A 
Output:   9V / 1  A utawa 5V / 1  
Kirimake kekuwatan: 10W / 7.5W
Tingkat Konversi: ≥75%
Jarak ngirim: ≤8mm
Antarmuka: Port USB mikro
 
Daftar Paket :
1 * Pangisi daya Mobil Nirkabel
1 * Kabel USB
1 * Manual pangguna
1 *QI Panampa
H1eff2160891c4993b6b7436c18601c07G
Hd804207563134c47839e490c02d0ab8aP
Ha84a950f53024002b0705d1b0efdfa27R
H247d696c6b6b4027bd8962b8ea8ef43cw
H615a0a71b9aa488d9244ff1f3b6e58b7I
H9625b10eefab445dbb830028a60bd342Y
H6cb38df0c39e430cac21ec8c5e2b6ed9j
Hea0eecedec9c40dea99958eca159ba9cN
H36baba0e75d74aeeb80c8d4b5505706fr
H443678e9f91c4ebfba9f2d5e92719d27r
H4502ac7a90ca433fbe609335f90ee015h

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita