page_banner

produk

Katalog brosur video layar Elie Saab 7 inch lcd tft kanggo ucapake pemasaran kertu bisnis undhangan hadiah

katrangan cekak:

  • BISA CUSTOMIZABLE: tutup kosong lan kaca njero ninggalake papan sing akeh kanggo nulis tembung paling jero; kita uga nyiyapake stiker kanthi macem-macem tema supaya kertu iki dadi hadiah sing unik
  • KUMPULAN Wong sing sampeyan tresnani: ora kaya kertu ucapan kertas siji-siji, kertu liburan video luwih apik kanggo pabrik lan luwih tahan lingkungan; ngisi kertu kanthi rutin lan bakal dadi perusahaan sing tahan lama
  • Gampang digunakake: kertu iki ora bisa ngrekam video dhewe; cukup nggunakake kaya flash disk, nyimpen video kasebut menyang kertu memori lan rampung; kertu ucapan video kita ndhukung macem-macem format video kayata: MKV, AVI, MOV / MP4, TS, ASF, FLV, PMP, RMVB, MPG / VOB
  • PENGGUNAAN UNIVERSAL: kertu ucapan video kita cocog kanggo ulang taun, preinan kayata Taun Anyar, Dina Bapak, Dina Ibu, Hadiah pernikahan; malah cocog kanggo nyimpen video super mangkuk kanggo kanca-kanca

Detail Produk

Tag Produk

Discription produk:

Brosur Video / Kertu Salam Video minangka kemasan sing dicithak nganggo layar LCD lancip mikro, papan PCB, speaker lan baterai lithium sing bisa diisi bebarengan karo USB

sambungan sing ngidini pangowahan video lan Ngisi ulang unit. Sisipan video kasebut duwe macem-macem panggunaan: bisa digunakake kanggo pariwara lan promosi pemasaran langsung.

Dheweke ngidini Muter klip video saka kabeh jinis format. Kanggo dadi ide sing luwih apik, kita ngenteni sampeyan!

SPESIFIKASI CUSTOMIZED
Layar LCD LCD Digital 2.4 inci, 4.3 inci, 5 inci, 7 inci, 10.1 inci
Batere sing Bisa Diisi ulang 300mAh / 400mAh / 500mAh / 650mAh / 1000mAh / 1500mAh / 2000mAh / 3000mAh
Memori 128MB, 256MB, 512MB, 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB
Tombol Volume +, Volume-, Puter / Ngaso, Cepet, Mundur, Pilihan Video (opsional)
Port USB Port USB mini --- 5 Pin, 2.0 Port USB Mocro --- 5 Pin, 2.0
Ngalih Ngalih Magnetik Power ON / MATI
Nyithak CMYK 4 warna Pan-tone Warna khusus
Format Video AVI, MP4, RMVB dll.
Rampung Spot UV, foil, Silver, Gold lsp. (Laminasi Matte lan Glossy kalebu)

 Fitur utama:

1. Bukak kertu: urip terus lan muter video kanthi otomatis. Kertu ditutup, mati. Utawa pencet tombol play ing buklet kanggo muter video kasebut.

2. Siklus muter kanggo sawetara video utawa gawe 4 segmen video kanthi 4 tombol sing beda kanggo nuduhake beda tema.
3. Bisa ngunggah video favorit menyang kertu kanthi ngunggah USB.
4. Wujud, desain, dimensi disesuaikan.
5. Liwat kabel USB kanggo ngirim data lan ngisi daya, uga ndhukung muter video nalika ngisi daya.
- Format gambar: JPG, BMP. Format video: AVI, MP4, lsp
- Materi: Kertu ucapan + layar TFT + port USB
- Kapasitas memori: 128 MB-8 GB
- Siji tombol kontrol utawa saben tombol ngontrol saben video
- Program lan fungsi sing beda
- Batere lithium sing bisa diisi ulang
- Pasokan listrik: batere lithium 3.7V sing bisa diisi ulang utawa pasokan USB 5V
- Antarmuka: port USB mini
- Sistem operasi: XP / Vista / Windows 7 lan liya-liyane

IMG_4094 IMG_4093 IMG_4092 IMG_4091 IMG_4089 IMG_4088 IMG_4086

 

Panggunaan Produk:

https://www.videosbrochure.com/video-brochure/

Kepiye cara nggawe brosur video?

Nalika ana sing mbukak Brosur Video, dheweke bakal disambut dening sawetara pemicu: nonton video, ganti video, njaluk informasi luwih lengkap, lsp. Iki liwat fungsi tombol sing ditambahake, sing bisa nambah luwih akeh. Iki nambah elemen sing luwih interaktif sing ora ditemokake karo brosur standar. Kajaba iku, sampeyan nyedhiyakake klien / pangguna kemampuan kanggo nanggapi ajakan kanggo tumindak, mupangat kanggo bisnis sampeyan.

Nalika ana sing mbukak Brosur Video, dheweke bakal disambut dening sawetara pemicu: nonton video, ganti video, njaluk informasi luwih lengkap, lsp. Iki liwat fungsi tombol sing ditambahake, sing bisa nambah luwih akeh. Iki nambah elemen sing luwih interaktif sing ora ditemokake karo brosur standar. Kajaba iku, sampeyan nyedhiyakake klien / pangguna kemampuan kanggo nanggapi ajakan kanggo tumindak, mupangat kanggo bisnis sampeyan.

Apa brosur video kasebut?

Brosur Video utawa Kertu Video dicithak kemasan nganggo layar LCD mikro-tipis, speker lan baterai sing bisa diisi ulang bebarengan karo sambungan USB sing ngidini ngganti video lan ngisi ulang unit kasebut. Brosur Video paling apik kanggo presentasi,
ngundang, PR, pariwara pemasaran langsung lan promosi. Brosur Video nggawe kesan promosi sampeyan sing ora bisa dilalekake.

/idw-heteromorphism-video-pack/

Aplikasi brosur video IDW:

HTB1j7XpVmrqK1RjSZK9760yypXa4
20180813171403_60212
20180813171403_90329

Napa milih kita?

→ Harga Langsung Pabrik.
→ Produk paten, desain pribadi.
→ Kualitas sing dipercaya.
→ Teknologi & Layanan Profesional.
→ Wektu Cepet Cepet.
→ Bukti visual Logo Cepet.
→ Quotation Cepet.
→ Pangenalan pelanggan.

Kauntungan kita:

1. Mbales priksaan sampeyan sajrone 24 jam kerja.
2. Staff profesional mangsuli kabeh pitakon nganggo basa Inggris sing pas.
3. Harga langsung pabrik, produk berkualitas tinggi lan layanan profesional.
4. Desain khusus kasedhiya.
5. Olahraga lan solusi unik bisa diwenehake kanggo para pelanggan kanthi staf sing wis trampil lan profesional.
6. Layanan lan teknologi sawise adol -support kasedhiya.
7. Wektu garansi: 1 taun.
Karo buruh trampil lan terus-terusan nggawe teknologi, kita bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para klien sing wareg karo klien. 
Kita ora mung ngurus bahan elektronik, nanging uga nyithak warna, nglereni mati, ngrakit lan liya-liyane supaya bisa nyedhiyakake produk paling apik kanggo para klien.
71X3ExPp3+L
t7
t6

Pengepakan & Pengiriman:Hab22f77c422d4abc96c1c0f1e1664cf9p

Karton sing kuat kanggo pengiriman aman: Kita nggunakake karton sing kuwat sing bakal njaga produk kanthi aman nalika dikirim. Salajengipun, wonten wulu wulu mutiara kandel lan produk kanggo nglindhungi produk kasebut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita